KNMV Verzekering afsluiten

Voorkom teleurstelling, vraag het op tijd aan

Vanaf 2021 is het verplicht om een "Korte Motocross Rookie Training" (KMRT) te volgen voordat je een KNMV Basis Sportlicentie aan kan vragen. Heb je al een KNMV licentie of in het verleden gehad dan is de cursus voor jouw niet van toepassing.

MotoCross Nieuw-Vennep wordt verreden onder de vlag van de KNMV. Dit betekend dat iedere deelnemer verplicht een KNMV verzekering moet hebben. Dit kan zijn een KNMV Sportlicentie of 2 Dagpassen voor MotoCross Nieuw-Vennep. Zorg er wel voor dat je deze KNMV verzekering op tijd regelt, op de cross nog even een dagpas invullen kan niet meer.

Het aanvragen van een KNMV Dagpas kun je nu al doen, let wel dat je een dagpas voor zowel vrijdag en zaterdag aanvraagt. De dagpas kost € 35,- per dag, wanneer je ook nog een persoonlijke ongevallen verzekering erbij wilt hebben dan wordt het € 42,50 per dag. Een sportlicentie voor een heel jaar, de KNVM Basis Sportlicentie kost voor heel 2021 daarentegen € 67,50 en bevat een aansprakelijkheids en een persoonlijke ongevallen verzekering.

 Aanvragen gaat via Mijn KNMV. Hier kun je inloggen op je bestaande persoonlijke pagina of een pagina aanmaken.  Persoonlijke pagina aanmaken of op een bestaande inloggen.

 Wanneer je de Motorsport Licentie gaat aanvragen dan wordt je gevraagd om je motorclub te kiezen. Wij zouden het op prijs stellen als je kiest voor St. Motocross Haarlemmermeer (de organisator van MotoCross Nieuw Vennep) je ondersteund daarmee onze club.
Login KNMV pagina en verzekering aanvragen