KNMV Verzekering afsluiten

Voorkom teleurstelling, vraag het op tijd aan

Vanaf 2021 is het verplicht om een "Korte Motocross Rookie Training" (KMRT) te volgen voordat je een KNMV Basis Sportlicentie aan kan vragen. Heb je al een KNMV licentie of in het verleden gehad dan is de cursus voor jouw niet van toepassing.

MotoCross Nieuw-Vennep wordt verreden onder de vlag van de KNMV. Dit betekend dat iedere deelnemer verplicht een KNMV licentie moet hebben. Zorg er wel voor dat je deze KNMV licentie op tijd regelt. Tijdens de motocross een licentie aanvragen is niet meer mogelijk.

KNVM Basis Sportlicentie kost voor heel 2023 € 123,- en bevat een aansprakelijkheid en een persoonlijke ongevallen verzekering.

Aanvragen gaat via Mijn KNMV. Hier kun je inloggen op je bestaande persoonlijke pagina of een pagina aanmaken.  Persoonlijke pagina aanmaken of op een bestaande inloggen.

 Wanneer je de Motorsport Licentie gaat aanvragen dan wordt je gevraagd om je motorclub te kiezen. Wij zouden het op prijs stellen als je kiest voor St. Motocross Haarlemmermeer (de organisator van MotoCross Nieuw Vennep) je ondersteund daarmee onze club.
Login KNMV pagina en verzekering aanvragen