KNMV Verzekering afsluiten

Voorkom teleurstelling, vraag het op tijd aan

MotoCross Nieuw-Vennep wordt verreden onder de vlag van de KNMV. Dit betekend dat iedere deelnemer verplicht een KNMV verzekering moet hebben. Dit kan zijn een KNMV Sportlicentie of 2 Dagpassen voor MotoCross Nieuw-Vennep. Zorg er wel voor dat je deze KNMV verzekering op tijd regelt, op de cross nog even een dagpas invullen kan niet meer.

Het aanvragen van een KNMV Dagpas kun je nu al doen, let wel dat je een dagpas voor zowel vrijdag en zaterdag aanvraagt. De dagpas kost € 27,50 per dag, wanneer je ook nog een persoonlijke ongevallen verzekering erbij wilt hebben dan wordt het € 35,- per dag. Een sportlicentie voor een heel jaar, de KNVM Basis Sportlicentie kost voor heel

daarentegen € 60,- en bevat een aansprakelijkheids en een persoonlijke ongevallen verzekering.

Aanvragen gaat via Mijn KNMV. Heb je nog nooit eerder een licentie aangevraagd, dan kun je een licentie aanvragen en tegelijkertijd je persoonlijke pagina aanmaken. Heb je al eens eerder een licentie aangevraagd of heb je al een persoonlijke KNMV pagina, dan gebruik je de inlog mijn KNMV om je licentie aan te vragen.

Wanneer je de Motorsport Licentie gaat aanvragen dan wordt je gevraagd om je motorclub te kiezen. Wij zouden het op prijs stellen als je kiest voor St. Motocross Haarlemmermeer (de organisator van MotoCross Nieuw Vennep) je ondersteund daarmee onze club.

Nieuwe persoonlijke KNMV pagina aanmaken en verzekering aanvragen

Bestaande persoonlijke KNMV pagina inloggen en verzekering aanvragen